Facebook a declarat război conturilor şi like-urilor false. A început să le şteargă


Facebook a început să înlăture conturile fictive şi Like-urile false, în cadrul unei operaţiuni menite să ducă la o reţea de socializare mai "curată". 

Sute de mii de pagini din toată lumea au început să-şi piardă din fanii de pe Facebook după ce reţeaua de socializare a declanşat o operaţiune de eliminare a conturilor false şi a Like-urilor nelegitime, scrie techcrunch.com. Una dintre acestea este Texas HoldEm Poker a celor de la Zynga, pe locul trei ca nivel mondial ca popularitate, care a pierdut peste 100.000 de Like-uri în fiecare zi. 

Situaţia nu va fi însă la fel de gravă pentru toată lumea. "În medie, mai puţin de 1% dintre like-urile pentru fiecare pagină vor fi înlăturate, asta dacă paginile au respectat regulile noastre de funcţionare şi nu au cumpărat fani la kilogram", au declarat reprezentanţii Facebook. 

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.