I-a înfipt cuţitul în abdomen celui care i-a bătut fiul. Victima a ajuns la spital în stare gravă


Viorel Sârbu, în vîrstă de 52 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, este acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjughiat pe un bărbat care i-a bătut fiul. Agresorul a fost arestat pentru 29 de zile.

Martorii au declarat că fiul agresorului şi victima au băut împreună  într-un bar din localitate. Din senin cei doi s-au luat la ceartă, iar Gabriel Mărculescu, în vîrstă de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin l-a lovit cu pumnul pe celălalt.

I-a înfipt cuţitul abdomen

Tânărul agresat a plecat acasă, să ia o bâtă şi să îşi facă singur dreptate. Tatăl acestuia a aflat imediat ce a păţit şi a plecat cu el către locul faptei. Viorel Sârbu, în vîrstă de 52 de ani, din comuna doljeană Poiama Mare, a scos un cuţit şi fără milă l-a înjunghiat în abdomen pe Gabriel Mărculescu. Agresorul şi-a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a plecat liniştit către casă.

Gabriel Mărculescu a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol de leziunea provocată de cuţit. Are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

Viorel Sârbu a fost arestat pentru 29 de zile şi este acuzat de tentativă de omor. 

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.