IMAGINEA care a readus-o pe CRAIOVA în FOTBALUL EUROPEAN


Situaţia Universităţii Craiova este cunoscută şi în Italia. Fanii lui Napoli au afişat un banner de susţinere a oltenilor la meciul cu Lazio, disputat, miercuri seară, în etapa a 5-a din Serie A.

Napoletanii au afişat acelaşi banner pe care suporterii Universităţii l-au tot arătat pe unde au avut ocazia şi pe care scria, în italiană, "Dreptate pentru U.Craiova!". Mesajul le-a purtat noroc celor de la Napoli, care s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Lazio.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată provizoriu de către FRF în vara anului 2011, după un conflict între Mircea Sandu, şeful federaţiei, şi patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu. Clubul oltean a câştigat procesul în instanţele civile, dar nu este înscris în acest moment în nici o competiţie.
Sursa:realitatea.net

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.