Autoutilitară şi remorcă neînmatriculate depistate la Calafat şi Călăraşi


Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au depistat în zona de competenţă o autoutilitară marca Mercedes Vito şi o remorcă marca Tago care figurau ca fiind neînmatriculate în România, respectiv în Bulgaria.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Georgiev T., în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism marca Mitsubishi cu care tracta o remorcă marca Tago, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că remorca este neînmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat pe remorcă este acelaşi cu cel aplicat pe autoturism. 
Persoanelor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi de tractare pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate şi cu număr fals de înmatriculare.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.