Un muncitor roman a căzut în Dunăre şi este de negăsit. Bărbatul lucra pe şantierul podului Calafat-Vidin


CALAFAT. Un muncitor al firmei care se ocupă de construcţia podului Calafat – Vidin a căzut aseară de pe o barjă, în Dunăre. Incidentul s-a petrecut în jurul 22.00, iar autorităţile române  şi cele bulgare urmează să stabilească cine ar competenţă de cercetare a evenimentului, întrucât este vorba despre un cetăţean român, un bărbat de 43 de ani din Calafat, care însă a căzut în apele teritoriale ale Bulgariei.
Un angajat al firmei care se ocupă de construcţia podului peste Dunăre Calafat – Vidin a căzut, aseară, în Dunăre, în timp ce încerca să descarce nişte materiale de pe o barjă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00,  muncitorul fiind dat dispărut. Bărbatul, care are 43 de ani şi este din Calafat, din primele date, a căzut în apele teritoriale bulgăreşti, astfel că urmează să se stabilească dacă incidentul va fi cercetat de autorităţile române sau cele din ţara vecină.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.