Ministrul Educaţiei, despre BAC: NU se va modifica, dar e bine să avem un examen diferenţiat


Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, la Realitatea TV, că examenul de Bacalaureat propriu zis nu va suferi nicio modificare în vara anului 2013. În ceea ce priveşte bacalaureatul profesional, ministrul a precizat că este bine "să vorbim despre un bacalaureat diferenţiat", dar că ministerul aşteaptă o decizie a Parlamentului în acest sens.

"Bacalaureatul nu se va schimba pentru vara acestui an. Tot ceea ce a fist anul trecut, de la structura examenului, la modul în care s-a desfăşurat, la camerele de supraveghere, totul va fi acolo. Dacă vorbim despre bacalaureatul profesionat, acesta este un subiect care ar urma să fie clarificat de o lege, un act normativ, care se află în Parlament. Ministerul aşteaptă să afle decizia Parlamentului, care, însă, nu va modifica examenul", a declarat ministrul la Realitatea TV.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.