Week-end plin de activităţi pentru ISU Dolj



În ultimele trei zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 32 de cazuri şi pentru stingerea a trei incendii.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  gospodăria lui Constantin P. în mun. Calafat, str 22 Decembrie.

Din cauza coşului de fum deteriorat, au ars aproximativ 0,5 m³ lemne şi acoperişul casei pe  o suprafaţă de aproximativ 30 m².

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea  Nicoletei A.,  în com Rast, sat Rastul Nou.

Din cauza unui scurtcircuit electric, au fost distruse camere din casa de locuit, aparatură electrocasnică, mobilier, îmbrăcăminte şi documente personale.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Valentin S., din com. Pieleşti, str. Chimiei.

Din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire, au ars  acoperişul centralei termice pe o suprafaţă de aproximativ 10 m², acoperişul unui foişor pe o suprafaţă de aproximativ 25 m², astereala casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 10 m² şi 2 mese din plastic aflate în foişor.

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare, a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 5 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 5 intervenţii.

Detaşamentul  Pompieri Calafat (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 15 intervenţii.

Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.