Contrabandă cu țigări la Giubega


Un bărbat din Giubega a fost depistat de polițiștii din Municipiul Băilești, având în locuința sa un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Vineri, 15 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au solicitat Judecătoriei Băileşti emiterea unei autorizaţii de percheziţie la locuinţa luiAurelian P. de 52 de ani, din comuna Giubega, Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete”. În urma percheziţiei efectuate, au fost găsite ascunse în diferite locuri din curtea locuinţei un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci, însumând 12100 ţigarete fără timbru de marcaj fiscal românesc, prejudiciul cauzat fiind de  circa  6000 lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a provenienţei ţigaretelor.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.