Conduceau aflându-se „pe două cărări”

Polițiști rutieri doljeni au depistat, ieri, în trafic, doi bărbați ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice, ambilor recoltându-li-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 25.07.2013, în jurul orei 15.45, în localitatea Cârna, Dolj, a fost depistat S. Marin, în vârstă de 58 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întocmindu-i-se dosar penal conform OUG 195/2002 R.

 Tot pe 25.07.2013, ora 19.45, pe DN 56 A, în comuna Maglavit, a fost depistat B. Marian, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat concentraţia de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.