Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.  

În data de 10.08.2013, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.

Procedând la verificarea documentului, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că acesta prezintă urme de contrafacere.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul turc Tuncir H., în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, din Bulgaria, contra sumei de 200 euro.

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.