Cetăţean din Mali depistat la PTF Calafat cu carte de identitate spaniolă falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate spaniolă falsă.  

În data de 26.09.2013, ora 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate spaniolă.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este Bilal M., în vârstă de 23 ani din Mali. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate din Sofia – Bulgaria, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.