Dorel a rupt stâlpul cu mașina, în Dăbuleni! S-a ales cu dosar penal

Dorel, un tânăr de 20 de ani din Dăbuleni, a reușit să rupă un stâlp al rețelei de alimentare cu energie electrică din localitate. Băut, tânărul s-a înfipt cu mașina pe care o conducea în stâlp, s-a dat jos, și a plecat. Polițiștii l-au găsit și i-au întocmit dosar penal.(foto simbol).

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, vineri, cu privire la faptul că pe strada Ion Budai Deleanu, din localitate un autoturism Audi a intrat într-un stâlp de electricitate, rupându-l, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe autor stabilind că este Dorel Cebuc, de 20 de ani, din Dăbuleni şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  „Poliţiştii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002, conducătorului auto fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

  Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.