Caraula: O femeie a murit după ce un zid s-a prăbuşit peste ea

O femeie a murit şi alta a fost rănită după ce zidul unei case s-a prăbuşit peste ele. Incidentul s-a produs astăzi, în localitatea doljeană Caraula. Potrivit poliţiştilor doljeni care în acest moment fac cercetări la faţa locului, zidul unei case pe care proprietarul, Marin Titel, de 62 de ani, încerca să o demoleze s-a prăbuşit peste două femei, care treceau pe trotuar. Maria Pociolică, de 87 de ani, din comuna Caraula a murit pe loc, iar cealaltă, identificată drept Sevastiţa Păun, de 77 de ani, din aceeaşi localitate a fost rănită. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul din Calafat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.