Podul Calafat - Vidin crește oportunitățile de turism din regiunea Calafat, Vidin şi Zajcar din Serbia

Podul Calafat - Vidin crește oportunitățile de turism, în special în regiunea de frontieră din Vidin, orașul românesc Calafat și orașul sârbesc Zaicear a spus la Radio "Focus" - Vidin Eftim Stefanov, care este presedinte al Business centru - Vidin.
El a spus că, din păcate, marii tour-operatori alege destinatii deja stabilite, și nu fac publicitate și nu lucrează pentru destinații, cum ar fi orașele de frontieră învecinate și Vidin. "O perioadă de trei orașe de frontieră din Vidin, Calafat și Zajcar oferă multe oportunități pentru dezvoltarea de pachete comune care permit tur, atunci când vine vorba de turism organizat. Planul de a face un tur pentru jurnalisti şi operatori de turism din Bulgaria și Serbia au legătură cu turismul. Acest turism spus biatlon turism ", a spus Stefanov.

 El a subliniat că prin intermediul  podului Calafat - Vidin are potențialul de dezvoltare a turismului cu bicicleta de-a lungul dunări. "Aceste posibilități există încă, a organizat deja astfel de evenimente din trecut, cum ar fi ciclism de la București la Belgrad sau excursii organizate cu bicicleta de la Vidin la Belgrad", a adăugat el de centrul de afaceri. El a subliniat că în domeniul turismului cu bicicleta, de obicei, forma grupuri mici care se organizează. Potrivit acestuia, nu este încă exploatat pe deplin oportunitățile oferite de Dunăre organizarea de diverse atractii turistice de-a lungul râului. Podul Calafat - Vidin va oferi o oportunitate pentru mulți oameni din zona de frontieră pentru a găsi unul dintre satele românești de-a lungul Dunări.

Sursa:Radio Focus

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.