Cetăţean albanez cu identitate falsă, depistat la PTF Calafat

Persoana care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească călătorea alături de un cetățean bulgar, iar la controlul de frontieră poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au constatat că documentul prezentat era fals. 

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză era un cetăţean albanez, Edmond M., în vârstă de 36 ani. Acesta a declarat că a procedat în acest mod deoarece dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei.

 ”Conform protocolului româno-bulgar, persoana şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. DOLJ, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.