Bătrân din Poiana Mare cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

La data de 16.07 2014, în jurul orei 1300, lucrători ai Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare împreună cu poliţişti din cadrul postului de poliţie din comuna Poiana Mare l-au depistat pe B.PETRE, 61 de ani, din localitate care deţinea fără drept la domiciliu o armă neletală, cal. 8 mm, dar și un număr de 15 cartușe aferente acesteia.

Cel în cauză le-a declarat poliţiştilor faptul că atât arma cât și cartușele le-a cumpărat din Italia în urmă cu aproximativ un an de zile și le-a introdus în țară în luna august 2013, fără a le declara la vamă.

Armamentul și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.