Premierul României la sărbătorirea hramului Mănăstirii Maglavit


Victor Ponta, premierul României, a participat luni, 8 septembrie, la slujba religioasă de la Mănăstirea Maglavit, județul Dolj, care poartă hramul Nașterii Sfintei Marii. Premierul a fost întâmpinat de sute de credincioși și a primit din partea IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, o icoană care să îl ajute în ce va întreprinde în viitor.

Premierul Victor Ponta a afirmat că de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului a dorit să fie prezent în Oltenia, după ce i-a făcut acestă promisiune Mitropolitului Olteniei.
„Mă bucur foarte mult să fiu aici la o sărbătoare atât de mare. La Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august, am fost în Moldova la Putna și în Ardeal la Nicula și am promis Înalt Preasfințitului Mitropolit al Olteniei că pe 8 septembrie voi fi aici. Le doresc tuturor celor care își sărbătoresc numele multă sănătate și La mulți ani”, a afirmat Victor Ponta. 

Liderul PSD a fost însoțit la Maglavit de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, parlamentari de Dolj, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, dar și maestrul Tudor Gheorghe, împreună au asistat la slujba religioasă oficiată în altarul de vară al mănăstirii de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Munteniei. Înaltele fețe politice au avut locuri speciale de unde au putut participa la slujba religioasă, au fost împărtășiți și au sărutat Sfânta Cruce.


Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.