Tăriceanu, vizită fulger în județul Dolj




Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, duminică, mai multe localități din județul Dolj. El s-a întâlnit cu mai mulți alegători din colegiul deputatului liberal Mihai Voicu.

Călin Popescu-Tăriceanu s-a deplasat mai întâi în municipiul Calafat, acolo unde a participat la manifestările ocazionate de „Zilele Recoltei”. Cu acest prilej, el a purtat discuții cu cetățenii prezenți la eveniment. Ulterior, Călin Popescu-Tăriceanu a participat la o întâlnire cu locuitorii municipiului Calafat la Casa de Cultură din localitate. A doua oprire a președintelui Senatului a fost în comuna Desa, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale și cu locuitorii comunei. Ultima localitate în care a fost prezent Călin Popescu-Tăriceanu a fost Radovan, unde a fost primit de primarul comunei, Aurica Cîrstianu.












Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.