Activităţile din domeniul morărit – panificaţie, verificate de poliţişti


În data de 3 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au organizat şi executat o acţiune prin care s-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit - panificaţie”.

Poliţiştii doljeni au efectuat verificări şi controale la 6 societăţi comerciale din judeţul Dolj, 5 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 7 mijloace de transport.
În cadrul acţiunii au fost constatate şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, a căror valoare se ridică la 40.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate la suma 1250 lei, reprezentând 2.080 pâini.

În urma controlului efectuat la o întreprindere individuală reprezentată de Ş. MARIAN, 27 ani au fost identificate 1066 pâini, ce urmau a fi comercializate, pentru care reprezentantul unităţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii 12/1990R, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 700 de lei, reprezentând contravaloarea celor 10.66 pâini, aflate în gestiune fără documente de provenienţă.

IPJ DOLJ

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.