Taxa de pod, plãtitã cu bani falşi


Un polonez a fost prins de poliţiştii de frontierã, din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat, în timp ce încerca sã achite taxa de pod cu bancnotã falsã de 100 de euro. Polonezul spune cã nu a ştiut cã banii sunt falşi.

În data de 02.12.2014, ora 19.00, poliţiştii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au fost sesizaţi de cãtre un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul cã un cetãţean polonez a încercat sã plãteascã taxa de pod cu o bancnotã de 100 de euro falsã. În urma verificãrilor efectuate de cãtre lucrãtorii noştri, s-a constatat faptul cã persoana în cauzã este cetãţeanul polonez Rafal K., în vârstã de 34 de ani, iar în urma examinãrii bancnotei a reieşit cã aceasta nu prezintã elementele de siguranţã ale uneia autentice. Bãrbatul a declarat cã a primit bancnota de la un şofer ale cãrui date de identitate nu le cunoaşte, cãruia i-a schimbat-o în douã bancnote de 50 de euro, neştiind cã aceasta este falsã.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru sãvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.