Topul „Omul de afaceri al anului“. Locul 8: Gianluca Mantovani


Știați că în Calafat există o firmă de tricotaje care are mai mulți angajați decât Electroputere? Știați că femeile din Calafat tricotează pulovere pentru Hugo Boss, Pierre Cardin, Escada, Enzo Mantovani? Știați că problema cea mai importantă a întreprinzătorului despre care vorbim este că oamenii nu vor să vină la muncă? GdS vă prezintă povestea italianului care se roagă de șomeri să le ofere un serviciu. Are  45 de ani, doi copii și a investit în România în urmă cu câțiva ani, după ce  s-a căsătorit cu o olteancă din Calafat. Se numește Gianluca Mantovani.
Sursa:gds.ro

Un comentariu

  1. Pacat de muncitorii respectivi, care nu stiau ce escroc era stimabilul Gianluca Mantovani, pe vremea cand era mare "venture capitalist" in anii '99 - 2002 si isi batea joc de angajatii de la SDCN din Cluj (o firma care facea pe vremea aia outsourcing in domeniul IT pentru clienti din Italia), la fel cum isi batea joc de angajatii afacerii familiale din Fratta Polesine..
    Pacat de acesti angajati ca nu stiau cum o santaja pe secretara de la acelasi SDCN. La fel nu stiu cum isi reclama angajatii care nu ii placeau la politia din Cluj pentru motive imaginare.
    Poate ar fi trebuit reporterul sa-l intrebe cum era reclamat de nenumarati clienti din Italia cand se ocupa de body rental cu programatori in Italia natala.
    Pe scurt: e un personaj fara scrupule, dispus la orice pentru un castig rapid.

    Poate s-a mai schimbat de atunci, poate nu, insa nu as vrea s aam de-a face cu acest individ a doua oara.
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.