Cetățean irakian depistat cu permis de ședere fals

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar, un permis de ședere  fals.

Cetățean irakian depistat cu permis de ședere fals

La data de 10.06.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în țară un cetățean irakian, în vârstă de 25 de ani, călătorind ca pasager într-un autocar ce aparține unei firme de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta Turcia-Germania.

La controlul de frontieră, acesta a prezentat un pașaport eliberat de autoritățile din Irak și un permis de ședere cu însemnele autorităților din Elveţia.

Din studiul documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de ședere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de fond și formă ale unui document autentic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  uz de fals, conform prevederilor legale incidente.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.