La AJF Dolj s-a discutat viitorul Ligii a IV-a


Noua conducere a AJF Dolj, în frunte cu preşedintele Silviu Bogdan, a susţinut, ieri, la sediul forului din ”Gheorghe Doja” întâlnirea cu echipele din Liga a IV-a pentru discutarea problemelor legate de competiţia de frunte a fotbalului doljean. S-a stabilit în primul rând programul competiţional, în privinţa căruia singurele obiecţii au fost legate vreme şi implicit de starea terenurilor. Returul Ligii a IV-a, cu cele 10 etape rămase de jucat, se va relua pe 9 martie, însă va fi precedat de o etapă de Cupa României, competiţie care are 5 runde de disputat până la stabilirea câştigătoarei la nivel judeţean. Campioana Ligii a IV-a va fi comunicată la jumătatea lunii iunie, după încheierea celor 6 etape din play-off, imediat urmând a se disputa şi finala Cupei României – Dolj. De asemenea, s-a discutat posibilitatea schimbării formatului Ligii a IV-a din vară, prin constituirea a două serii de 10 echipe. Au fost prezenţi reprezentanţii tuturor cluburilor din Liga a IV-a, fără excepţie, care s-au putut pune la punct cu strategia noii conduceri, alte actualizări şi informaţii urmând a fi postate şi pe noul site al AJF Dolj, frf-ajf.ro/dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.