C.IULIAN, 31 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a provocat un accident de circulaţie

În noaptea de 08/09.07.2014, în jurul orei 01:00, în comuna Desa, pe D.J. 553, C.IULIAN, 31 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea un autoturism, având permisul reţinut, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de T.FLORIN, 20 de ani, din localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui T.FLORIN, iar pentru celălalt conducător auto a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expira.

Lui C.IULIAN i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis suspendat.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.