Impact fatal cu căruța! Un tânăr a murit și alte trei persoane au fost rănite în accident



Un tânăr de 28 de ani a pierit azi și prietenul său a fost rănit gav, după ce mașina cu care circulau s-a izbit de o căruță. Accidentul s-a petrecut între Galiciuica și Băilești, alte două persoane, aflate în căruţă, fiind transportate la spital. Poliţiştii spun că şoferul circula cu viteză excesivă.



Ion Ristea, un tânăr de 28 de ani, din Băilești, a murit astăzi într-un grav accident de circulaţie petrecut pe drumul județean 561 D, care leagă localitatea Galiciuica de Băilești.

Tânărul, la volanul bolidului său, Audi înmatriculat în Bulgaria, cel mai probabil din cauza vitezei, după cum spun poliţiştii de la Rutireră, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o căruţă încărcată cu grâu. În urma impactului deosebit de violent, el şi-a pierdut viaţa, iar prietenul său, Ion Bogdan, de 20 de ani, aflat pe scaunul din dreapta a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri din maşină şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu elicopterul SMURD.

Alte două persoane, de 46, respectiv 57 de ani, aflate în căruţă, au fost şi ele rănite. Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.