Circulaţie întreruptă temporar pe podul Calafat - Vidin


Poliţia de Frontieră Bulgară a informat  Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că în data de 01.09.2016, în intervalul orar 11.00 - 14.00, autorităţile bulgare vor efectua lucrări de întreţinere tehnică a podului Calafat - Vidin.

Conform autorităţilor bulgare, în intervalul precizat va fi necesară întreruperea traficului rutier pe pod, pentru toate categoriile de vehicule, timp de aproximativ o oră.

Pentru a evita eventualele aglomerări în punctul de trecere a frontierei Calafat-Vidin, recomandăm conducătorilor auto ca, în intervalul menţionat, să foloseasca celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria.

Conducerea I.T.P.F. Giurgiu a dispus măsurile necesare aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră şi folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.